Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Modern-e-quartet στο BIOS, Τετάρτη 13 Γενάρη, στις 9 το βράδυ

Η Ekfrassis Productions παρουσιάζει το ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων Modern-e-Quartet σε μία παράσταση-συναυλία στις 13 Ιανουαρίου 2010 που θα δοθεί στο Bios Πειραιώς 84, στις 9 το βράδυ.
Τέσσερεις καταξιωμένοι και ανήσυχοι μουσικοί από τον χώρο της κλασσικής μουσικής, ξεπερνούν τα όρια και συνδιαλέγονται με νέες μορφές έκφρασης. Ο συνδυασμός του ηλεκτρικού ήχου με το ηλεκτρονικό background και video art δημιουργούν μια multimedia παράσταση με ιδιαίτερη ταυτότητα. Οι συνθέσεις γραμμένες όλες για το κουαρτέτο αγγίζουν τα σύγχρονα προβλήματα του ανθρώπου με έντονα πολιτική διάθεση.
Το νέο CD Modern-e-QuartetVoluntary Electrocution  , περιλαμβάνει τις συνθέσεις των Athens Arts Ensemble, Paul Evernden, Κώστα Ηλιάδη,  Κώστα Κατωμέρη, Φανής Κοσώνα, Σπύρου Μακαρούνα, Μάριου Τσάνγκαρη, Γιώργου Χατζημιχελάκη, που θα ακουστούν στην παράσταση.

συντελεστές παράστασης:
Modern-e-Quartet
Κώστας Αναστασόπουλος, βιολί Ι
Στέλλα Καρυτινού, βιολί ΙΙ
Μάριος Δαπέργολας, βιόλα
Christopher Humphrys, τσέλο

Με την Βάλια Τσιμπλακάκη (από τους Athens Arts Ensemble) πλήκτρα

Sound: Κώστας Μπώκος, Studio 19
Σκηνοθεσία: Τζένη Αρσένη

Special Guests: George Pilali, Μίμης Καφούσιας, Πάνος Κολιαβασίλης

3 σχόλια:

Dimitri Sykias είπε...

Καλή επιτυχία για αύριο. Θα μου δώσεις άδεια να έρθω;

george hatzimichelakis είπε...

Α... ρώτα τους διοργανωτές ή τους μουσικούς, ή τους ηχολήπτες ή τους σκηνοθέτες ή τις συνθέσεις. Διότι απ' ό, τι βλέπω : συνθέτες δεν υπάρχουν

george hatzimichelakis είπε...

Αλλά αν εννοείς άδεια από το μάθημα στο ωδείο .... σε παρακαλώ ... άσε για μια φορά να νιώσω τη χαρά του "προϊσταμένου": φέρτε και τους μαθητές σας, πείτε το και στους γείτονες, και μολονότι Γενάρης, φέρτε και τις γάτες σας: κάτι θα βρουν εκεί για να ....

οι δημοφιλέστερες αναρτήσεις του ιστολογίου